Alle donderdagen vanaf 20 augustus t/m 17 september schaken bij Pinetum Blijdenstein

De eerste officiële clubavond van het seizoen 2020-2021 zal waarschijnlijk donderdag 24 september 2020 worden. Geen nood, want tot die tijd kan er op alle donderdagavonden gespeeld worden op het Pinetum Blijdenstein!

Afgelopen donderdag hadden we de eerste avond op het Pinetum, door alle aanwezigen uitgeroepen tot een mooi succes! We zitten onder een grote open tent, waardoor we in de frisse lucht zitten, met voldoende afstand en droog. De bar van het Pinetum is open en er zijn lekkere chocolaatjes.

We zullen en moeten ons uiteraard nadrukkelijk houden aan alle Corona maatregelen zoals onder aangegeven.

Tijdstip              Donderdag vanaf 19:30.  De wedstrijden zullen aanvangen om ca. 20:00, vergelijkbaar met een normale schaakavond

Voor wie           Alle volwassenen leden van HSG + dames van de training

Eindtijd             22:30

Locatie              Blijdenstein Pinetum, Van der Lindenlaan 125, 1217 PK Hilversum. We spelen bij het bezoekerscentrum

Consumpties   Het bezoekerscentrum van Pinetum is open en wordt bediend door mensen van Pinetum. Er is koffie, thee, fris en bier. Er moet door iedereen cash worden afgerekend.

Formule            Twee partijen (30 minuten per persoon per partij). Indeling wordt ter plekke gemaakt. Er vindt op deze avonden geen online toernooi plaats op lichess. Geen rating verwerking of iets dergelijks.

Aanmelding     Is niet nodig van te voren. We kunnen ruim meer dan 20 personen kwijt. Wie er is om kwart voor acht is wordt ingedeeld.

Coronamaatregelen

  • Desinfectiezeep en ontsmettingsmiddel zijn aanwezig waarmee handen kunnen worden gedesinfecteerd en ook borden en stukken
  • De avond is alleen voor vrijwillige deelnemers zonder gezondheidsklachten, niet behorend tot een extra risicogroep en op eigen verantwoordelijkheid: HSG noch het Pinetum kan zich aansprakelijk stellen.
  • Er is genoeg materiaal om te spelen op twee aparte borden (in oppositie of naast elkaar opstelling) voor wie dat wil

Hopelijk tot de donderdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *