Bekertriomf HSG

Het SGS-bekerteam van HSG heeft vrijdagavond in Utrecht de districtsbeker van de SGS gewonnen! In de finale versloeg ons kwartet Laren, na een groots en meeslepend gevecht met 2,5 – 1,5. Waarbij het viertal, zoals ook eerder in het bekertoernooi, na een demonstratie van enorme  onverzettelijkheid terugkwam uit een verloren positie. Hulde, mannen, hulde! Via deze link  HSG wint spannende bekerfinale  is een indrukwekkende groepsfoto van het winnende team te zien. De foto hoort natuurlijk pontificaal op onze website te staan, maar ik weet niet hoe het met de rechten zit, dus voorlopig maar even zo.

We zien op de flanken Sito Dekker (L) en Johan Lindeman en in het midden kapitein Michael de Vos (met beker) en Ernst Jos. Beiden gekleed in shorts, want het was een zwoele zomeravond. De foto maakt duidelijk dat hier een team staat waar geen enkele tegenstander vat op  zal krijgen….

Ongetwijfeld volgt nog een verslag van deze geweldige bekertriomf, als bijna-sluitstuk van een prachtig seizoen voor HSG waarin er weer prijzen worden gewonnen! Nu nog een geslaagd HSG Open – en er is geen reden hieraan te twijfelen – en de stukken kunnen met een voldaan gevoel tot eind augustus in de doos.

Wim van der Wijk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *