De strijd om het clubkampioenschap (5 en slot)

Nee, de strijd om het clubkampioenschap in de play-offs is nog niet beslist, maar de volgende keer zullen we een winnaar hebben en het lijkt me de taak van de wedstrijdleider intern om deze officieel bekend te maken, dat zal begin juni zijn. Er zijn nog twee kanshebbers, Herman bleef in de race door zijn partij tegen Kees donderdagavond remise te houden.

Even leek het erop dat de clubkampioen 2015-16 donderdag al bekend zou zijn. Herman stond een pion minder in het eindspel, technisch leek het niet zo’n lastige klus om het voordeel te verzilveren. Normaal gesproken ben je dan gezien tegen Kees, maar na een onnauwkeurigheid veerde Herman op, en hij hield de partij alsnog knap remise.

Hierdoor verandert er niet veel in de strijd: Herman staat voor een lastige, maar op zich simpele opdracht, twee keer winnen in zijn resterende partijen. Eerst tegen Michael op 31 mei bij Herman thuis. Als dat lukt, volgt er een echte finale op 2 juni tegen Wim, de Defending Champion (DC) die aan remise genoeg heeft.

Wim van der Wijk

De actuele tussenstand

Nwetussen

 

2 gedachten over “De strijd om het clubkampioenschap (5 en slot)”

  1. Für den Nutzung eines Fellsattels existieren keine geradlinigen Restriktionen, in Folge dessen ist er alles in allem für alle Pferderassen geeignet. Da es Fellsättel in divergentsten Varianten gibt, kann er gleichwohl reibungslos beim mickrigen Pony eingesetzt werden. Es ist aber jedoch verheißungsvoll, die unterschiedlichen Fabrikate der Hersteller gemeinsam zu kontrastieren. So bieten die Erzeuger Christ wie Eclipse einen angenähten D-Ring für die Aufhängung der Steigbügel an, während bei beispielsweise Grandeur die Steigbügel aufgeklettet werden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *