HSG clubavonden en bondswedstrijden in maart afgelast

Beste leden (en aspirant leden) van HSG,

Vanwege het zich snel verspreidende Coronavirus en de risico’s hiervan voor onze clubleden, schrapt het bestuur alle resterende clubavonden, bondswedstrijden, trainingen en het jeugdschaak in de maand maart en voor zolang dit nodig is volgens de richtlijnen van de overheid en de schaakbonden. De SGS heeft reeds aangekondigd alle competitiewedstrijden te verplaatsen naar april of mei.

Zie http://www.sgs-schaakbond.nl/?p=4713

Het afgelasten van de clubavonden is een verantwoordelijkheid van de schaakverenigingen zelf. Mede vanwege de grotere kwetsbaarheid van de oudere leden onder ons neemt het bestuur het zekere voor het onzekere en stopt de clubavonden tot nader order.

Wat dit precies gaat betekenen voor de planning van de interne (bv. de playoffs) en externe competitie zal nog moeten blijken. Het bestuur volgt de ontwikkelingen en de richtlijnen van de schaakbonden en zal hierover verder berichten via de website, nieuwsbrief en, voor wie geen internet toegang heeft, telefonisch of anderszins.

We hopen dat we met zijn allen deze pandemie goed gaan doorkomen en dat we elkaar weer snel aan het bord mogen begroeten.

Namens het voltallige HSG-bestuur

Mirko Lukács

Voorzitter

P.S. Inmiddels raadt de KNSB ook aan clubavond te sluiten, zie https://www.schaken.nl/nieuws/vragen-over-het-coronavirus-update-13-maart-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *