HSG Jeugdtoernooi 16 juni 2024

Voor uitslagen en een verslag klik hier

  Op zondag 16 juni 2024 vindt het 25ste (!) HSG Jeugdtoernooi plaats. Dat gebeurt dit jaar voor de 10e keer op de prachtige locatie het Pinetum Blijdenstein te Hilversum.

Er wordt gespeeld om de “Blijdenstein prijs”, een fraaie grote pion gedraaid uit een boom uit het Pinetum. Daarnaast vele bekers voor diverse prijzen. Per ronde een prijsje voor een speciale prestatie.

Voor de ouders is er een gratis rondleiding.

Aanvang: 11.00 uur, Pinetum open 10.30 uur
Prijsuitreiking: 16.15 uur
Speeltempo 10 minuten p.p.p.p.
Aantal rondes 9
Deelnamekosten: € 7,50   Dat is inclusief 2 consumptiebonnen voor limonade.Gelieve het inschrijfgeld overmaken op rek.nr. NL62 ABNA 05 27 55 33 44 t.n.v. HSG Open, Hilversum. Vermeld graag in de betaalomschrijving de naam van de deelnemer zodat de betaling goed te herleiden valt.
Locatie: Pinetum Hilversum
Van der Lindenlaan 125, 1217 PJ, Hilversum

Spelers komen pas op de lijst van deelnemers te staan als het inschrijfgeld is ontvangen.

Het toernooi is voor jeugdschakers van alle sterktes met een leeftijd tot 16 jaar (deelnemers die op de toernooidatum de leeftijd van 16 jaar nog niet bereikt hebben)
Partijen hoeven niet genoteerd te worden.

We spelen buiten, dus zorg bij frisser weer voor geschikte kleding. Parkeren kan het beste gedaan worden op de Schuttersweg. Catering met koffie, thee, fris, broodjes, tosti’s, appelgebak etc. is aanwezig.

Aan deelnemers die zonder enige berichtgeving niet komen opdagen bij het toernooi zal het inschrijfgeld niet geretourneerd worden.

Inschrijven