Simultaan Max Warmerdam

Donderdagavond 6 mei 20:00 uur

Zoomlink / Simultaanlink

Donderdagavond verzorgt GM Max Warmerdam een simultaan voor de leden van het Hilversums Schaakgenootschap! Hoe doet HSG het tegen deze kersverse Grootmeester?
Uiteraard is er weer een Zoommeeting!

Meedoen aan de simultaan kan via de Simultaanlink, druk vervolgens op de blauwe knop “neem deel” (deze zie je alleen als je bent ingelogd in Lichess).
Het speeltempo is: 30 minuten per speler + 20 seconden per zet. Max Warmerdam heeft een uur en speelt zowel met wit als met zwart.Aangezien het nog steeds niet mogelijk is om bij elkaar te komen voor clubavonden, zal er de komende weken op donderdagavond een gevarieerd online programma zijn, met toernooien, training en lezingen. De opzet is zodanig, dat leden van alle niveaus mee kunnen doen. Voor zover mogelijk zal bij elk evenement ook een Zoommeeting (deelname niet verplicht, wel leuk) zijn, zodat je de briljante zetten van je tegenstander kunt toejuichen.

Het programma zal nog nader worden ingevuld; ook houdt het HSG bestuur scherp de mogelijkheden in de gaten om weer fysiek te kunnen schaken. Zodra dit weer veilig mogelijk is (wellicht bij het Pinetum), zal dat worden bekend gemaakt.

Er zal ook een lezing/training zijn, verzorgd door Friso Nijboer, over het vervolg van de Kandidatenmatches. De datum daarvan is nog niet bekend en zal in onderstaand programma worden ingepast.

Donderdagavond 6 mei 20:00 uur
Simultaan tegen GM Max Warmerdam, net benoemd tot GM en secondant van Jorden van Foreest tijdens Tata.

Donderdagavond 13 mei 20:00 uur
Online thema-avond (onderwerp wordt nog bekend gemaakt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *