HSG-Schoonheidsprijs

Huib Jochems en Tom Terhorst willen het oude idee van de schoonheidsprijs nieuw leven inblazen. Leden kunnen hun partij bij Huib of Tom inleveren. Een pgn bestand, een duidelijk geschreven notatieformulier of een foto van je notatie voldoet. We vinden het leuk als je er zelf commentaar bij levert, maar dat is niet verplicht. Niet alleen partijen voor de interne maar ook een partij die je als HSG-er voor de externe of tijdens een toernooi gespeeld hebt mogen ingezonden worden.

Maar een partijtje tegen je oude oma is uitgesloten van deelname. Het niveau is niet zaligmakend. Voor partijen van iemand met een lage rating zijn we minder kritisch dan voor schakers met een hoge rating. Dus iedereen kan winnen! Partijen hoeven niet foutloos te zijn (als dat al mogelijk is)! Ook een enkel partijfragment kan voldoen.Naast eeuwige roem zijn er hele bijzondere en mooie prijzen te winnen! Dus meedoen!

Huib en Tom

4 gedachten over “HSG-Schoonheidsprijs”

  1. Ja, leuk! Paar vraagjes: moet de partij in 2023 gespeeld zijn of in het seizoen 2023-24 of …? En wanneer sluit de inzendingstermijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *