Lid worden?

Overweeg je lid te worden van HSG?

Wij nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken en mee te spelen op onze club op donderdagavond. Volwassenen en sterke jeugdspelers spelen vanaf 19:45 uur de interne (ladder)competitie. Iedereen kan hier aan meedoen en je kunt ieder moment van het seizoen instappen.

Kun je niet elke week komen? Geen enkel probleem: je mag net zo vaak (of weinig) komen als je wilt. Gemiddeld spelen er zo’n 30 spelers mee.

Op deze manier krijg je een goede indruk van de sfeer op de club. Na vier keer spelen vragen we of je lid wilt worden. Je geeft dan je persoonlijke gegevens door aan de secretaris (of aan de interne competitieleider) en die meld je aan bij de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaakbond) en de regionale bond: SGS (Stichts-Gooise Schaakbond). Je ontvangt dan het blad SchaakMagazine, het ledenblad van de KNSB. Lidmaatschap kost voor volwassenen 140,- € per schaakseizoen (1 augustus t/m 31 juli).

Als je een avond wil meespelen dan graag ruim op tijd komen, bijvoorbeeld om 19:30 uur. Een e-mail vooraf sturen stelt de interne competitieleider zeer op prijs: intern@hsghilversum.nl (Johan Lindeman / Richard Sánchez). Voor de jeugdtraining en jeugdcompetitie gaarne eerst een e-mail sturen naar onze jeugdleider Frits Wagenvoorde, jeugd@hsghilversum.nl.

We spelen in het St. Aloysius College op de Schapenkamp 200. Het is op loopafstand van het Centraal Station van Hilversum en voor degene die met de auto komen: er zijn parkeerplaatsen bij de school, ingang via de Prins Bernhardstraat schuin tegenover de Kampstraat, zie routebeschrijving.

HSG streeft ernaar een zo breed mogelijk publiek aan te spreken om te schaken: beginners, huisschakers, ervaren clubschakers, jeugd en zeker ook vrouwen! Voor alle groepen organiseren we ook trainingen (vrijwillig), zodat ieder op zijn eigen niveau zijn schaakvaardigheden kan verbeteren.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@hsghilversum.nl

Kom eens op bezoek!