Overlijden Bart van den Berg

Vandaag heeft het bestuur het verdrietige bericht gekregen dat Bart van den Berg afgelopen zaterdag op 69-jarige leeftijd is overleden. Bart lag in het ziekenhuis vanaf 17 november nadat hij op weg naar de clubavond van HSG onwel was geworden. In een telefoongesprek afgelopen woensdag maakte Bart zelf wel duidelijk dat zijn situatie ernstig was, maar dat hij voor een mogelijke behandeling nog naar het AMC zou worden overgebracht. Hij klonk op dat moment ernstig maar monter. Vandaag hoorden we dat het helaas niet zo heeft mogen zijn. 

We hebben begrepen dat de begrafenis zaterdag 3 december zal plaatsvinden en dat er vanaf woensdag 30 november gelegenheid zal zijn afscheid te nemen in een rouwcentrum in Bussum. Woensdag zullen we naar verwachting meer details daarover krijgen. We houden jullie daar uiteraard van op de hoogte. Donderdagavond zullen we op gepaste wijze intern stil staan bij deze verdrietige gebeurtenis. 

Vriendelijke groet

Het bestuur van HSG

2 gedachten over “Overlijden Bart van den Berg”

  1. Bart was een geweldig aardige vent die letterlijk tot het laatst voor het schaken bij HSG bleef gaan. Zo memoreerde Johan op de afgelopen ALV nog dat Bart degene was die het afgelopen seizoen de meeste interne partijen had gespeeld van alle leden. We zullen hem enorm missen op de club en wensen zijn vrouw en naasten alle sterkte toe de komende tijd.

    Mirko (mpmenteel ver op reis in Malawi)

  2. Bart was een hele vrolijke kerel die om veel dingen kon lachen en dat sierde hem. Aangekomen bij het onderwerp sterfelijkheid liet hij doorschemeren dat hij graag nog even wilde blijven. Ik zei dat dat hem van harte gegund was, en dat wij hem graag nog even zagen blijven. Het even heeft helaas niet zo lang geduurd. Laten zijn dierbaren zich troosten met het idee dat het teruggeven van het aardse lichaam je ook van alle kwalen verlost. Alle sterkte en licht aan hen die hem liefhadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *