Robert Hübner en Jan Timman met Johan Lindeman op de foto!

Afgelopen weekend deden Ellie en Johan mee aan het 80e Daniel Noteboom toernooi. Het toernooi verliep niet helemaal volgens de verwachtingen. Ellie verloor al haar partijen; in de laatste ronde stond ze huizenhoog gewonnen, maar ging door de vlag. Johan werd 16e (gedeeld 10e als je het positief bekijkt), maar was als 3e geplaatst. Te veel remises gespeeld tegen zwakkere spelers. “Spelen zij nou zo goed of speel ik nou zo zwak?” vroeg ik mij veelvuldig af.

Voor de 80e keer het Noteboom toernooi? Dat is een jubileum! En dat bracht de organisatie ertoe om een speciale vierkamp te organiseren met ‘oude meesters’: Anatoli Karpov, Jan Timman, Robert Hübner en Predrag Nikolic. De schaakfotograaf Harry Gielen maakte vele foto’s van dit drie daagse evenement en wat blijkt als je de foto’s goed bekijkt: Johan Lindeman staat op de foto met arbiter Arthur Schuering, GM Robert Hübner en GM Jan Timman! Wel jammer dat fotograaf Harry Gielen de auto focus niet op mij had gericht; zeker een nieuw fototoestel waar hij nog aan moest wennen 🙂

 


Foto: Harry Gielen

P.S. Ik ontmoette ook oud HSG lid Jorgen Henseler. Hij maakt het goed en kwam op de fiets van huis naar het toernooi en behaalde een TPR van ruim 2200 punten!

Johan Lindeman

1 gedachte over “Robert Hübner en Jan Timman met Johan Lindeman op de foto!”

  1. Klopt, Harry Gielen heeft inderdaad een nieuwe camera, schreef hij op Facebook.
    De vierkamp was trouwens niet ter ere van het 80-jarig jubileum van het toernooi, maar ter ere van het 125-jarig bestaan van LSG. Maar dat was een mooie combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *