28 november: Schaakinstuif

Op donderdagavond 28 november zijn gasten van harte welkom bij de tweede Schaakinstuif van het Hilversums Schaakgenootschap. De vorige schaakinstuif was al heel gezellig met deelnemers van de huisschakers- en damesschaaktraining, maar deze keer zijn ook ouders, kennissen en oudere jeugdspelers van harte uitgenodigd.

Deelnemers kunnen in de speelzaal van het Hilversums Schaakgenootschap tegen een andere gastspeler een serieuze partij spelen. Hierbij proberen we zoveel mogelijk tegenstanders van gelijk niveau te vinden voor iedereen. De partij telt niet mee voor de interne competitie en is een leuke manier om kennis te maken met de volwassenencompetitie bij HSG.

(English)
Open Doors Evening Hilversums Schaakgenootschap
Parents, older youthplayers, and other guests are welcome to take part and play a game of chess at the open doors evening of our chessclub on November 28. Do you want to try out to play a serious game of chess?
Take part in this free activity!

Van te voren aanmelden via schaakinstuif@hsghilversum.nl wordt op prijs gesteld! Registration at schaakinstuif@hsghilversum.nl or at the chessclub

Start: 19:45 uur
Locatie / Site: Aloysius College, Schapenkamp 200, 1211 PB Hilversum
Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *