Virtual Reality of straks toch nog? Verslag uit de krochten van de SGS

virtual-realityHet tweede viertal van het HSG heeft op maandagavond 13 maart weer flink uitgehaald in het pittoreske Loenen aan de Vecht en ging met een forse overwinning halverwege de avond op huis aan. De wedstrijdleider van Vecht & Ommelanden kondigde weliswaar vooraf aan dat er niet met het mes op tafel gestreden zou worden, maar wij dachten daar anders over: 0-4.

Het tweede viertal van het HSG, een hecht team van aanstormende talenten, is met een indrukwekkende serie bezig: 2-2 tegen Baarn1 [voorzichtig begin van de competitie], 0-4 winst tegen Nijkerk2, 3-1 winst tegen Amersfoort2 [dipje], 4-0 winst tegen Hoevelaken2 en 0-4 winst tegen Vecht & Ommelanden. Met recht en ironie kan het viertal HSG2 dan ook ‘het best scorende HSG-team van het seizoen 2016-2017’ genoemd worden.

Al met al staat het HSG2-viertal momenteel virtueel – waarschijnlijk enkele dagen – bovenaan in de aller-aller-alleronderste afdeling van de SGS. Hoogstwaarschijnlijk zal Hoogland 1 met nu 1 wedstrijd en 1 matchpunt minder na 17 maart weer bovenaan staan en is HSG 2 dan weer runner-up met 1 matchpunt achterstand. De zinderende en alles-of-nix beslissende finale zal dan plaatsvinden op 15 mei met een keiharde clash in Hoogland. Toch nog? Met andere woorden: toch nog 1 kampioenschap dit seizoen?

Gert Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *