Nieuwe website

Zoals u vast heeft gemerkt, is deze website veranderd en bovenal een stuk sneller. Nadat in juni de HSG Open site was aangepakt, is nu deze pagina overgezet naar Siteground, de nieuwe host. We verwachten dat de voortdurende storingen waar we last van hadden, voorbij zijn!
Mocht u nog een internetadres bij uw favorieten hebben staan: dat is gewijzigd: de juiste link is www.hsghilversum.nl (dus zonder “website” erachter).

U kunt hier weer verslagen vinden van wedstrijden, de agenda en de standen van de interne competities, maar u kunt ook artikelen plaatsen. Lijkt het leuk om ook een bijdrage te leveren? Vraag een account aan bij webmaster@hilversum.nl. Een item toevoegen is makkelijk en leuk! Denk bijvoorbeeld aan verslagen van wedstrijden, leuke schaakpuzzels, een (on)regelmatige column of andere zaken die te maken hebben met schaken en/of HSG.

Ook is het mogelijk om te reageren op artikelen, hiervoor is geen account nodig. Wel zal de eerste reactie per mailadres door een beheerder moeten worden goedgekeurd, om spam te voorkomen.

Voor vragen en opmerkingen: neem gerust contact op met webmaster@hilversum.nl (ondergetekende).

Pascal Losekoot

3 gedachten over “Nieuwe website”

    1. Dag Huib, de standen zijn direct te vinden via
      “Actuele standen Interne competitie volwassenen” bovenaan in de rechterkolom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *